Kvalitéts Garage och Carportar

Samtliga byggnader är tillverkade av Norrländskt senvuxet trä, vilket betyder att det är hårt och fuktavvisande.  

Alla garage levereras med Crawford Tak-skjut-port ”Superior 42” som är välisolerad, tät och underhållsfri.  Yttertaket är av tegelmönstrad plåt, välj mellan tegelröd eller svart färg, som levereras i hela längder för snabb och enkel montering. Taket är underhållsfritt, snö och is glider lätt ner. Genom att de tegelmönstrade plåtarna sträcker sig från nock till takfot, och skruvas i takreglarna, blir hela taket och garaget mycket stabilt och vindstyvt.  Hängrännor och stuprör är väl dimensionerade, tillverkade av vit eller svart lackerad plåt och även det ingår till alla byggander.  Alla garageväggar är tillverkade med vindskyddspapp och luftläkt under ytterpanelen samt reglat för att eventuellt senare kunna isoleras.   Samtliga detaljer som lås-cylindrar, handtag, monteringspik, skruv, beslag och utskovsbeklädnad runt om, medföljer leveransen.  

Fasta priser till din tomt, inga fraktkostnads överraskningar!

 

Bygga garage går snabbt med färdiga moduler från oss

"Det tog en och en halv dag att montera Attefallsgaraget in i minsta detalj"  -Brynolf och Mona Wikström, Boden.

VINTER RABATT! 

Som förra året, kör vi en vinter-rabatt, 5 % vid köp i December 2020, eller Januari ochFebruari 2021 Välj leverans snarast möjligt eller valfri vecka vår/Sommar 2021

Följ oss på instagram

Fritid och Hem AB

ANNONSER PÅ BLOCKET

 

POSTADRESS:

Villavägen 16, 95272 Sangis

Leverans och besöksadress:

Sangis Kvarn 7, 95272 Sangis

Telefon:

0767635500

E-Mail:

info@fritidhem.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Härifrån - till hela sverige

 Garage Frakt med Schenker
Stenvalls Trä
Garageportar
Martinsons Trä
Kalix bygg och Plåt
Beslag till garage och Carport
Skruva garage och Carport